lørdag 23. juni 2012

Oslo anorakker

 NÅ er det lenge siden jeg har vært innom her! Masse lesing og eksamensboble får skylda. Har vært en hektisk periode nå i vår. Praksis, arbeidskrav, og lesing har tatt mye av tiden min på dagen, og unger og familie på kvelden. Det er ikke nok timer i døgnet:) Har blitt litt mindre strikking, men litt har det blitt. Mange prosjekt på en gang gjør at færre plagg blir ferdigstilt. Det er så mye jeg vil lage:)

Var en tur i oslo i Mai, og var innom åpent lager på pickles med familien på slep. Skikkelig koselig! Ble handla inn en del garn, jeg var som en unge i godtebutikken:)
Oslo anorakken syns jeg er så fin. Har ikke vært så fan av å ha samme klær til ungene, men har blitt noen like strikkeplagg likevel. Når jeg finner noe jeg liker, vil jeg gjerne ha det til begge to:)
 Brage i sin anorakk i sjøblå. Syns det er en nydelig farge til det røde håret hans :)
Strikka str 7-8 år, ville gjerne ha den litt baggy. Tok visst litt hardt i, måtte brette opp ermene for at den skulle passe. Gikk mer litt mindre garn enn oppskrifta sa på begge genserene, så har ett nøste igjen av bomullen i begge fargene.
Frøkna sin ble i fargen korall. Strikka denne også en del større enn alderen sier. Greit at den kan vare lengre enn noen måneder. 3-4 år ble ikke så alt for stor til henne:)
 Søskenkjærligheten slår til i blandt, og da er det ekstra koselig at mamma står klar med kameraet. Det må dokumenteres:)
Tatt bildene på låvebrua til den gamle fjøsen til mamma. Syns ungene blir så fine mot det gamle treverket. Mye historie ligger i disse plankene:)

 Håper dere som er innom har hatt en koselig st.hans-feiring:) Det er en fin sommerkveld her i nord, så nå skal mor selv unne seg et glass vin:)

Line

14 kommentarer:

 1. Hm, hvor skal jeg begynne? Kjempefine gensere, stemningsfulle bilder og sist men ikke minst; nydelige unger:-)

  Har sett på mønsteret flere ganger, nå ble jeg skikkelig inspirert til å strikke slike til mine gutter! Har du brukt originalgarnet?

  Vi har feira st.hans på Hella sammen med mange andre Tromsøværinger;-) Nå er det Cava i glasset, beina på bordet og strikketøyet i fanget.

  SvarSlett
  Svar
  1. så koselig å kunne inspirere:)
   Har brukt originalgarnet ja.. det glemte jeg å skrive.
   Her er vi på ringvassøya å feirer, veldig koselig, vært ute hele dagen. Ungene koser seg sånn da:)

   Slett
 2. Å, så flotte de ble ;)))
  Og så nydeligte barn da <3

  SvarSlett
 3. Kjempefin blogg du har :) Oslo anorakkene ble kjempefine, og du er en flink fotograf :)

  SvarSlett
 4. Hei! For en fin blogg! Finner mange fine blogger gjennom Strikkesida på facebook;)
  Nydelige anorakker og så stemningsfulle bilder! Så fine unger og søskenkjærligheten blomstrer! Det er sikkert moro å få det fotografert!

  Ellers lykke til med studiene, mitt beste råd er å nyyyte ferien og fridagene man har. Ble selv ferdig sykepleier i 2010;)

  SvarSlett
 5. Nydelige anorakker og fantastisk fine bilder! Helt enig i at den sjøblå fargen står veldig godt til det flotte røde håret hans:) Lykke til videre med studier og eksamener :)

  SvarSlett
 6. Er så glad for at jeg ikke har eksamener lengre.
  Skikkelig fine anorakker,modeller og bilder.

  SvarSlett
 7. Utrolig skjønne Oslo-anorakker! Og nydelige bilder av barna! Har også en rødhåret en og blågrønne nyanser er virkelig nydelig til sånt flott hår! Håper du får koblet av etter eksamensperioden, gleder meg til å se mer av alt det fine du strikker!

  SvarSlett
 8. Oi, de var virkelig flotte! Inspirerende å se de fine fargene du har valgt, og bildene var veldig fine :)

  SvarSlett
 9. Så flotte gensere!! Nydelige farger!
  Klem

  SvarSlett
 10. RÅlekre! Og så fine bilder :) Søskenkjærlighet ♥

  Klem

  SvarSlett
 11. Kjempesøte sammen! Og det er koselig med litt like gensere til ungene, jeg har to som synes det er litt stas å ha samme. lillesøster elsker å arve klær fra storebror, jeg håper trenden varer....

  SvarSlett
 12. Oslo-anorakken ser så herlig ut!
  Lurer på om mommo-Hjertegullet mitt ønsker seg en slik en jeg?
  Hihi...Må gjøre - bare må gjøre!
  God sommerklem er sendt deg!

  SvarSlett
 13. Flotte anorakker på flotte unger! Her var mye kjekt og lese, så denne bloggen er lagt til min liste, masse kjekk inspirasjon!!!

  SvarSlett