lørdag 21. januar 2012

Retro dilla!

Andre prosjektet i 2012 ble denne genseren til Brage. Hadde store planer om å ikke kjøpe mer garn før jeg hadde halvert garnlageret, men det holdt visst bare noen dager ut i det nye året. Jeg lærer aldri! Hadde ikke nok ubleket hvit i lageret, og da jeg kom i butikken å så de fine fargene i Falk, endte jeg opp med å kjøpe nytt garn til hele genseren. Hadde vært spennende å telt og veid opp garnlageret, det er nok mer enn jeg tror. Jeg er alt for dårlig å bruke garn jeg allerede har. Får prøve å skjerpe meg litt :)

I dag er soldagen i Tromsø, og da måtte vi benytte anledningen til å gå ut å knipse noen bilder.
Skal bli godt med lysere dager :)
 

Siden jeg har en lang smal gutt valgte jeg å strikke genseren str 4 år med 8 års lengde. Den ble lang nok i massevis, og det ser ut til at han kan bruke den en god stund. Det er ganske lange fargeskift i mønsteret, så jeg har tvinnet tråden for hver tredje maske, så det skinner litt gjennom på det hvite. Men det er bedre enn at trådene skal bli slitt ut :)

 Mønsteret er Dale retro, modell 20710.
Hele genseren veier 312 gram, og jeg har brukt litt over ett nøste petrol, bittelitt grå, og resten hvit.

Ønsker alle en fin lørdag:)

Line

6 kommentarer:

 1. Hærlige farger.
  Ligner på en jeg har laget til min gutt. Skikkelig fin, god og varm :) Du fikk nok en glad gutt der :)

  SvarSlett
 2. Hihi, flere med slanke gutter her... er igang med en genser til sønnen med 4 årsbredde og 8årslengde. Da er det kjekt å kunne strikke, så vi får noe som passer akkurat til mottager.

  Nydelige farger til gutten!

  SvarSlett
 3. Jeg må si at jeg er veldig stolt av deg kona mi! Du er utrolig flink og det er gøy å se at du strikker deg gjennom prosjekt på prosjekt! Nå gleder jeg meg veldig til å få en lue :)

  SvarSlett
 4. Flott genser!
  Skikkelig fargerik og tøff - guttegenser ;)

  Jeg er veldig glad for at du fant veien til meg slik at jeg kunne komme hit å besøke deg - du har en flott blogg, og du har laget mye lekkert!
  Jeg kommer snart tilbake :)

  SvarSlett
 5. Skikkelig fin genser.
  Har hatt meg en skikkelig rundtur i bloggen din. Du lager utrolig mye flott. Blir veldig inspirert. Flotte modeller har du også :-)

  SvarSlett
 6. Kjempe fint er håndarbeid din! :)

  SvarSlett