lørdag 20. april 2013

Bella, Bella!


Siden jeg liker Lene Holme Samsøe på facebook fikk jeg med meg at babystrik på pinde 3 kom ut i januar. Jeg hadde ikke tid å vente på at det skulle komme i norske butikker og bestilte fra Danmark.

Bella må jo være årets snakkis på strikkebloggene rundt om i landet.. Jeg falt for bladmønsteret med første øyekast og måtte bare legge opp masker med en gang heftet landa i postkassa mi.
Et annet pluss med heftet er at jeg ikke trenger å dra på garnshopping. Nesten hele garnlageret mitt kan strikkes på pinne 3 :)
Bella kan strikkes som vest, tunika, kjole og jakke. Planen var egentlig en forlenga tunika som kunne brukes som kjole i begynnelsen og tunika/vest etterhvert som frøkna ble lengre, men jeg ble plutselig tom for garn så det ble ikke helt som planlagt. Jeg har fått blod på tann og har allerede lagt opp en ny Bella og Lillies top som er litt lengre bak i heftet.

Frøkna her en jooosa periode, så vi måtte finne fram et rosa prinsesseskjørt før fotoshoot :)
Og siden mamma er glad i gult, ble det knæsj gule knapper:)
Det gikk med rett over 3 nøster minialpakka fra Sandnesgarn i den største størrelsen.

Nå må vel mamma høre på frøkna si og lage en rosa bella også. Har en mistanke om at det blir et par varianter i neste barnehagekolleksjon.

Om du enda ikke har kjøpt heftet kan jeg anbefale det på det varmeste. De fleste mønstrene er enkle å forstørre, så det er ingen hindring om du ikke har en to-åring løpende rundt.


20 kommentarer:

 1. Bella`n er nydelig! Og det er frøkna di å♥
  Så herlig med prinsesseskjørt!

  Minst to slike kommer på pinnene mine etterhvert også. Gleder meg!

  SvarSlett
 2. ALDELES nydelig, både jenta og strikket :)

  SvarSlett
 3. Gosh. Kor nydelig. Kor flink du er.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg deler din entusiasme over heftet og spesielt Bella :) Har strikket denne i grå selv og blogget om det. I går fikk jeg tilsendt bilde av ei lita frøken i grå vest med hvit genser under. Akkurat som din fine frøken.

  SvarSlett
 5. Kjempefine Bella. Kanllfint med de gule knappene også.
  Litt morsomt å se lillesøster bli større, hun er blitt stor jente :-)

  SvarSlett
 6. Bella er vakker, og blir ikke verre på en så søt modell :)

  SvarSlett
 7. Nydelig vest til prinsessa! Har sett mange slike etterhvert så det er nok flere som "liker".
  Gleder meg til å se flere!

  Ha en strålende søndag! Her får ikke været bestemt seg, sol eller skyet, men antakelig blir det til at vi finner fram syklene.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 8. Kjempefin Bella! Jeg er også veldig begeistret for det heftet. Har ennå ikke strikket så mye fra det, men har desto flere planer..
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 9. Så flott den vesten var. Kjempe søt modell også. Har det heftet jeg også, men har ikke somlet meg til å strikke noe fra det enda. Det er jo så mye fint at jeg greier ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal strikke først og sist.

  SvarSlett
 10. Jeg melder meg og som fan av Bella! Veldig kult med de gule knappene bak.

  Og som følger av Holme Samsøe på facebook her og, så er jeg ganske happy med at hun er i gang med foto til det nye heftet hun holder på med. Flere hefter er alltid bra!

  SvarSlett
 11. Utrolig fin Bella du har strikket! Og det gjorde seg med gule knapper, jeg liker når det bryter litt;) Har nettopp kjøpt det heftet selv og det var mye fint å strikke:)

  God søndag videre til deg!

  SvarSlett
 12. Fiiiin Bella og fiiiin jente! Jeg har også skaffet meg heftet og er klar for å strikke både kjole og jakke når jeg er ferdig med mitt nåværende prosjekt. Mye fint i det iallefall!

  SvarSlett
 13. Superfin! Og jenta di er jo bare så skjønn! :-)

  SvarSlett
 14. Heeelt nydelig rett og slett! Superfine bilder av snuppa di :) Og de gule knappene....*smask* :)

  Fin kveld til deg
  Klem

  SvarSlett
 15. Utrolig fin! Bella er nok årets snakkis, ja :) Sprekt med de gule knappene, det gjør susen:)

  SvarSlett
 16. Åh, så fin den ble, og grått er jo så "flått" !!!

  SvarSlett
 17. Nydelig vest, men nå ble jeg faktisk mere opptatt av bildene. De var så utrolig flotte og den jenta di er jo bare helt skjønn. Og så flott skjørt hun har da, det hadde nok vært noe for den lille bestemorssnuppa mi også.

  SvarSlett
 18. Sukk så nydelig! :) Jeg måtte også bestille heftet fra Danmark, klarte ikke vente :) Har strikket Lillies Top og Rillestrikket trøje. Veldig greie og fine oppskrifter! Elsker heftet og det blir nok strikket mer fra det :) Var veldig fint med de gule knappene!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 19. Heia, jeg har fulgt bloggen din ei stund, du strikker jammen mye fint! Bella er så fin, ikke rart alle vil strikke den!

  Åja, om nøstebarndressen i forrige innlegg: Youtube har lært meg hvordan jeg kan klippe i strikketøyet uten å bruke symaskin, hurra for det! Knitpicks' video feks. er min go-to.
  http://www.youtube.com/watch?v=buKv6Wg8TcY

  Hilsen Veronika

  SvarSlett
 20. Åå denne heldt eg på med no! Gleder meg til ferdig resultat. :) Kjempesøt!

  SvarSlett