søndag 25. mars 2012

Stjernebukse til lillesøster

Lillesøster måtte jo få en stjernebukse hun også. Denne buksa har bare så utrolig god passform. Jeg er så fornøyd med den at jeg tror dette er den femte buksa jeg har strikka i det mønsteret. Litt liten på størrelsen, så noen ekstra cm på lengden i beina måtte legges til.
Stjerna som jeg først så på monstermønster sin blogg syns jeg er så nydelig! Greit å freshe opp en ellers ganske så kjedelig bukse :)
Mønsteret er fra drops , og strikkes med dobbel tråd. Jeg brukte lanett, kun fordi det var det eneste jeg hadde liggende. Gikk med nesten 4 nøster til str 2 år. 189 gram for å være nøyaktig.

Å ta bilde av en liten jente i farta er ikke alltid like lett. Høyt og lavt all day long..
 Herlig alder hun er i nå, selv om man ikke kan snu seg bort 2 min for å gjøre noe annet. Det gikk hardt ut over strikkelampa mi her om dagen. Får vel gå til anskaffelse av en hodelykt, den får jeg kanskje ha i fred :))
Nå er det på tide å dykke ned i anatomi bøkene her! 
 Dere som titter innom i dag får ha en fin søndag!!:)
-Line-

4 kommentarer:

 1. Å, disse har jeg ikke sett før, så stili med stjerne på knerne.... Og lilla/orange er jo skikkelig deilig kombinasjon.
  Kos deg med bøkene :)

  SvarSlett
 2. For en herlig fargekombinasjon! Jeg er så kjedelig når jeg plukker ut farger, ender stort sett opp med å 'safe'. Men nå ble jeg inspirert! Takk :)

  Herlige i-farta-bilder :)

  SvarSlett
 3. Fin bukse på fin jente! Litt orange var kult i det lilla :)

  SvarSlett
 4. Flott bukse, det ble skikkelig fint med det stjernemønsteret på kneet.
  Jakka under var også nydelig og den lille er jo bare helskjønn.
  Ha en fin uke videre.

  SvarSlett