fredag 18. mai 2012

Marie

Da hadde man endelig fri en dag til å ha en liten fotoshoot hjemme i stua. Syns det er helt perfekt at planleggingsdag i barnehagen er 18 Mai. Spesielt nå som man får en langhelg:)
Hadde håpet vi var like heldige med været i dag som i går, men den gang ei. Utendørs fotografering får bli på neste prosjekt:)

Genseren Marie oppdaga jeg først på Monstermønsters blogg, og har senere oppdaga at den har vært en skikkelig hit i bloggverdenen under navnet malingenseren. Har hatt lyst å strikke den en stund, og nå er den endelig ferdig. Syns mønsteret på bærestykket er så fint. Denne kommer til å bli en skikkelig favoritt, så det blir nok flere! Største størrelsen er 18 mnd, men den er isi pisi å gjøre større ved å øke ut flere masker på bærestykket. Denne ble vel en str 2 år ca.
 Fire nøster i yndlingsgarnet(babysilk) gikk med. Av erfaring vet jeg at denne kommer til å vare lenge siden babysilk siger en del. Strikket noen ekstra cm på lengden på ermer og bol. Tok bare utgangspunkt i en toårsstørrelse i et av sandnesgarn mønstrene mine for å finne rett lengde. Har planer om å strikke en til å øke ut enda flere masker for større genser som kan passe senere. 
Nå skal vi kose oss videre med plastelina :)

Ha en super helg!

Line

9 kommentarer:

 1. Nydelig genser i en deilig farge :) Genseren står også på min strikkeliste :) Hurra for langhelg!

  SvarSlett
 2. Den genseren står på min gjøre-liste også!:) Så fin din ble, og flott i grå! Ja, fantastisk flott, ren og pen denne genseren.

  SvarSlett
 3. Rålekker genser. Mønsteret kommer så godt frem i den mellomgrå fargen som er nydelig :-)
  Han en strålende helg

  SvarSlett
 4. Vakker genser!!

  SvarSlett
 5. Lekker genser!
  Nydelig mønster - skjønner godt at dette vil bli en favoritt :)


  God helg!

  SvarSlett
 6. En av mine favoritter også,
  Den ser kjempesøt ut!!
  Absolutt fin i grått ja! Og så nusselig modell,
  God helg, med strikking og plastelina.
  ;o)

  SvarSlett
 7. Snublet tilfeldigvis innom her hos deg, og jeg endte med å lese meg helt tilbake til begynnelsen. Så utrolig mye fint du har strikket! Jeg må nok bli følger her hos deg altså :)

  SvarSlett
 8. Kjempe masse fint du strikke! Her må det følges med :)

  SvarSlett
 9. Nydelig genser, ble så inspirert at jeg måtte strikke en selv :) Utrolig mye fint du har strikket :)

  SvarSlett